Astronautët rusë vishen me ngjyrat e flamurit ukrainas

Përmbledhja

Një fotografi e tre astronautëve rusë që shkojnë në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës të veshur me veshje ngjyrë blu dhe të verdhë ka qarkulluar në rrjetet sociale. Shumë përdorues e ndanë foton dhe thanë se ky është një gjest mbështetjeje për Ukrainën.

Përgënjeshtrimi

Agjencia ruse e Hapësirës i hodhi poshtë pretendimet që sugjeronin se astronautët rusë kishin zgjedhur të vishnin kostume të verdha me detaje blu, në mbështetje të Ukrainës.

  • Shkrime përgënjeshtruese në media të huaja:  

Teyit.org, Turkey; Polígrafo, Portugal; Faktyoxla.info, Azerbaijan; Teyit.org, Azerbaijan

  • Shkrime përgënjeshtruese të identifikuara në gjuhën shqipe:

Panorama, RTSH


Data:

19 Mars 2022

Vendi:

Shqipëri, Kosovë, Maqedonia e Veriut

Kategoria e medias:

Media Sociale, Media Online

Formati:

Foto

Nr. i publikimeve:

20

Lista e publikimeve:

Të ngjashme