Delegacioni kinez u largua nga samiti gjatë fjalimit të Zelenskit

Përmbledhja

Në media qarkulloi lajmi se delegacioni zyrtar kinez në Samitin e Sigurisë Aziatike në Singapor u largua nga salla gjatë fjalimit të Presidentit të Ukrainës Volodimir Zelenski.

Përgënjeshtrimi

Mediat raportuan më parë se delegacioni kinez në samit u largua, por foto të ndryshme të aktivitetit gjatë dhe pas fjalimit të presidentit ukrainas tregojnë se anëtarët e delegacionit nuk u larguan në mënyrë demostrative.

  • Shkrime përgënjeshtruese në media të huaja: 

Raskrinkavanje.ba, Bosnia and Herzegovina; VoxCheck, Ukraine


Data:

11 Qershor 2022

Vendi:

Shqipëri, Maqedonia e Veriut

Kategoria e medias:

Media Online

Formati:

Lajm

Nr. i publikimeve:

2

Lista e publikimeve:

Të ngjashme