Foto e dy fëmijëve duke përshëndetur ushtarë ukrainas

Përmbledhja

Në rrjetet sociale dhe media të ndryshme u bë virale fotoja e dy fëmijëve, të cilët shfaqen duke përshëndetur me gjest ushtarak një karvan me ushtarë ukrainas teksa ky i fundit kalon përpara tyre. Fotografia është postuar dhe nga kryeministri i Shqipërisë Edi Rama në faqen e tij zyrtare, ku ai është shprehur zemërthyer.

Përgënjeshtrimi

Data:

26 Shkurt 2022

Vendi:

Array

Kategoria e medias:

Media Sociale, Media Online

Formati:

Array

Nr. i publikimeve:

22

Lista e publikimeve:

Të ngjashme