Foto: Sheshi ‘Majdan’ i shkatërruar

Përmbledhja

Në rrjetet sociale dhe media në gjuhën shqipe kanë qarkulluar dy foto krahasuese të sheshit kryesor të Kievit të shkatërruar nga bombardimet ruse.

Përgënjeshtrimi

Data:

24 Shkurt 2022

Vendi:

Shqipëri, Kosovë, Maqedonia e Veriut

Kategoria e medias:

Media Sociale, Media Online

Formati:

Foto

Nr. i publikimeve:

14

Lista e publikimeve:

Të ngjashme