Gjermania dhe Austria do të paguajnë në rubla për gazin rus

Përmbledhja

Në media të ndryshme u përhapën lajme sipas të cilave Gjermania dhe Austria kishin pranuar të paguanin në rubla për gazin rus.

Përgënjeshtrimi

Përgënjeshtrimi i këtij lajmi erdhi nga vetë kancelari austriak  Karl Nehammer, i cili tha se Austria vazhdonte paguajë vetëm me euro për gazin rus.

  • Shkrime përgënjeshtruese në media të huaja:  

Stopfake.org, Ukraine; Factcheck.ge, Georgia; VoxCheck, Ukraine


Data:

27 Prill 2022

Vendi:

Shqipëri, Maqedonia e Veriut

Kategoria e medias:

Media Sociale, Televizion, Media Online, Print

Formati:

Lajm

Nr. i publikimeve:

10

Lista e publikimeve:

Të ngjashme