Gratë dhe vajzat e Ukrainës marrin armët për të mbrojtur vendin e tyre

Përmbledhja

Pas fillimit të sulmeve të Rusisë në Ukrainë më 24 shkurt, disa media kanë publikuar në rrjetet e tyre sociale fotografi të vajzave ukrainasve me uniforma ushtarake.

Përgënjeshtrimi

Fotot e grave dhe vajzave ukrainase me uniforma ushtarake, të publikuara nëpër rrjetet sociale të mediave online, janë realizuar në periudha të ndryshme nga viti 2016 deri 2021 dhe nuk janë shkrepur gjatë kohës kur ka nisur sulmi rus në Ukrainë.

  • Shkrime përgënjeshtruese të identifikuara në gjuhën shqipe:

Kallxo.com


Të ngjashme