Presidenti ukrainas Zelenski është larguar nga vendi më 26 shkurt

Përmbledhja

Ditët e para të fillimit të agresionit rus ndaj Ukrainës pati pretendime nga zyrtarë të lartë rusë se presidenti ukrainas Zelenski ishte larguar nga Kievi më 26 shkurt, dy ditë pas fillimit të luftës.

Përgënjeshtrimi

Pas këtyre pretendimeve, presidenti ukrainas Zelenski shpërndau video të ndryshme të filmuara përpara ndërtesës së presidencës, duke i hedhur poshtë këto pretendime dhe duke konfirmuar se ai ndodhej në Kiev.

  • Shkrime përgënjeshtruese në media të huaja:

Raskrinkavanje.ba, Bosnia and Herzegovina; Raskrinkavanje.me, Montenegro; MALDITA.ES, Spain; Raskrinkavanje.me, Montenegro; MALDITA.ES, Spain

  • Shkrime përgënjeshtruese të identifikuara në gjuhën shqipe:

Insajderi.org


Data:

4 Mars 2022

Vendi:

Shqipëri, Kosovë

Kategoria e medias:

Media Online

Formati:

Lajm

Nr. i publikimeve:

5

Lista e publikimeve:

Të ngjashme