Ushtari ukrainas i jep lamtumirën të dashurës së tij

Përmbledhja

Në rrjete sociale dhe media ka qarkulluar një video e dy ushtarëve ukrainas që po ndahen nga të dashurat e tyre. Shumica e ripublikimeve në gjuhën shqipe i janë referuar faktit që videoja është shpërndarë në rrjetet sociale me kolonë zanore këngën e një këngëtari shqiptar.

Përgënjeshtrimi

Data:

26 Shkurt 2022

Vendi:

Shqipëri, Kosovë, Maqedonia e Veriut

Kategoria e medias:

Media Sociale, Televizion, Media Online

Formati:

Video

Nr. i publikimeve:

29

Lista e publikimeve:

Të ngjashme